Minx Designs

Sadat erilaiset vaihtoehdot metallisista, kuvioiduista ja yksivärisistä huippumuotia seuraavista vaihtoehdoista ovat oikea vaihtoehto ammattilaisen käyttöön. Tuoteskaalan monipuolisuus ja käyttö sekä luonnonkynsien että rakennekynsien päällä on muuttanut ajattelutavan huippumuodin mukaisista kynsistä!

Minx on lumonnut maailman kuuluisimmat manikyristit, median ja suunnittelijat muodin huipulta.

Innovatiivisen kehityksensä vuoksi Minx on saavuttanut maailmanlaajuisen menestyksen ja tunnettavuuden, josta vain harva yritys voi uneksia.

HUOM! Muistathan että KAIKKI Minxit voi päällystää käyttäen esimerkiksi geelilakkaa samalla tapaa kuin Minx Underwearien kanssa, jolloin myös käyttöaika pitenee!

Uudistettu Minx reMix tarjoaa käyttäjille paljon uusia etuja:

Minxin kiinnittämiseen tarvitaan vähemmän lämpöä.
Minxit ova nyt puolet ohuempia, joten niiden asennus on entistäkin helpompaa ja saat rypyttömän sileän pinnan nopeasti. Varsinkin kun Minx päällystetään ja/tai käytetään osana muuta kynsitaidetta, tämä uusi entistäkin ohuempi Minx reMix pääsee täysillä oikeuksiinsa.
Minx takaa erinomaiseen kiinnittyvyyden ja vähentää mahdollisia reunan nousuja.
Minx ei myöskään enää veny niin paljoa, joten se pitää muotonsa paremmin eikä kutistu lämmön ja jäähtymisen vaikutuksesta.

Minxin kiinnitysainetta ei ole muutettu, koska se on jo lähellä täydellisyyttä, tarjoten turvallisen, nopean kiinnityksen ja poiston ilman kemiallisia aineita.
Minx valmistetaan edelleen San Diegossa, Kaliforniassa, joten huippulaatu ja Minxin salainen "resepti" on jatkossakin taattu!

Minx Coat!
Superohut Minx Coat sopii aivan kaikille, niin käyttöön ammattilaisille kuin asiakasmyyntiin! Tuote on suunniteltu suojaamaan luonnonkynttä antaen sille samalla upean kiillon. Minx Coatin suurimmat hyödyt tulevat kuitenkin esiin kun se yhdistetään geelilakkoihin tai akryyliin. Minx Coatin avulla voit jopa rakentaa akryylikynnet ilman muottia tai tippejä, samalla suojaten luonnonkynnen pinnan. Lisäksi se nopeuttaa huomattavasti rakennekynnen tai geelilakkauksen poistoa.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 80 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
12