Lash Perfect

Lash Perfect (Eyelash Design Company) on yksi Iso-Britannian suosituimmista ripsimerkeistä.
Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima. Tarjoamamme koulutukset ovat valmistajan sertifioimia.
Lash Perfectin ripsiliimat ovat valmistettu Eu:ssa ja ne ovat testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita, EU-normien mukaisia, ISO -sertifioituja tuotteita. Valikoimasta löytyy myös suosittu tuoksuton liimavaihtoehto.
Lash Perfect ripsikuidut ovat korkelaatuisia, erittäin kevyitä ja ne kestävät viikkoja päivittäisessä käytössä. Lisäksi sarja tarjoaa jälleenmyyntiin kehittyneet hoito- ja oheistuotteet.


Lash Perfect (Eyelash Design Company) is one of the UK's most popular lash brands.
The product line is of a very high standard, and it is for example. Certified by BABTAC and The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd. The training we offer is certified by the manufacturer.
Lash Perfect's Eyelash Strips are manufactured in the EU and have been tested with medical grade fasteners, EU-certified ISO-certified products. The range also features a popular fragrant glue option.
Lash Perfect lashes are high quality, very lightweight and last for weeks in daily use. In addition, the series offers advanced care and auxiliary products for resale.

Hinnat eivät sis. alv:a

Kulmaväripaletti

Kulmaväripaletti
Kulmaväri on pakattu kauniiseen, mustaan HiBrow -pakkaukseen. Pakkaus sisältää peilin..

Hoitotuotteet

Hoitotuotteet
Kotihoitotuotteet, puhdistusaineet ym. tarvikeet